Hösten är här!!!

Vad underbart!! JAG ÄLSKAR HÖSTEN!! Alla färger som bladen får den härliga dimman, att kunna sitta och dricka en god te eller kaffe. Ha tända ljus.

I dag har jag stannat hemma från skolan har ont i huvudet och börjar att känna mig lite stressad. Så jag & små tjejerna tar ett break innan vi blir sjuka. Vill gärna åka till Ikea så vi får se var vi åker och har lite lyx!!

Ska försöka att att ta lite kort och lägga i dem i kväll.

Ha det

blogga blogga...

Jag som hade fått in snittsen på att blogga och så tar mitt liv PAUS!!!!. Visst mormors död var väl mer eller mindre på intåg var bara en fråga om när. Så nu blir det två födelsedagar och en bergavning.  Att verkligen inget får gå som på räls.
Jag vill bara få vara lycklig och må bra ett ögonblick.....
Så nu ska vi till Övertorneå på bergavning inte skoj alls och självklart ett pussel med att får barnvakt åt de fem och det hela slutar med att vi får ta med oss den yngsta. Antar att det går bra med det smidigt med att bara ha en med sig och vi kommer ju att åka bil från Luleå. Det blir en blixt vist med tanke på skolan hade gärna stannat längre. Men men....

Ska ta och fixa handlingslistan ska och storhandla...

ha det

Jag har hört om en stad ovan

molen ovan ..... Denna underbara sång är självskriven idag. Även Han har öppnat pärleporten så att jag kan komma in. Saknade är enorm Min älskade mommo........ Som alltid har funnits för mig finns bara i våra minnen. Denna underbara kvinna som har färgat mitt liv totalt har äntligen fått känna frid.

Mommo älskar saknar.... vi ses i himmlen...........

Ett par dagar

utan inlägg. De senaste dagarna har varit full t upp minst sagt. Jag har avslutat en sak som är mindre trevlig. Sedan så ligger min älskade mommo inför avfärd till högre höjder. Något som gör fruktansvärt ont men som ändå är underbart.Plus att jag ska göra saker till skolan. Men nu börjar flyttet komma som tur jag känner mig koll på saker och det är någornstanns min flyttboj för tillfället.

Som om inte det vore nog har 5.an varit sjuk sedan i fredags men sedan i går har febern övergivit oss och det blir dagis idag TACK OCH LOV!! har en super viktig föreläsning.

Nu ska vi i väg:::........


Ett kort som ger otroligt underbara minnen av sköna Tornedals sommrar. Ett otroligt priviliegum.....Speciellt idag då regnet slår emot fönstret.........