Nu är jag tant, vuxen och

allt vad det heter det är bara att se sanningen i vittögat. Jag är gift, studerar på universitet & har 5 barn..... Detta har jag åstakommit på 10 år..... waow......

Måste tilläggas att det är en konstig dag ingen Mommo har ringt av förklarliga själ....

Däremot kom det fem små personer och sjöng för mig...

En ängel har ringt och sjungit för sin faster....

Och antar att det kommer mera.....

Fått tre olika present kort, en bukett blommor och ett pilgrim armband...

Återkommer med en större sammanfattning och lite bilder.....

DET STÅR ATT JAG ÄR 30!!!!!!!!!!!!!!!!!

vad hemskt!!! med tanke på att det är en hel vecka kvar!!!!........Antar att det är bara att vänja sig.... vid det hela.......


Bilder från Övertorneå





Nu är det över........

eller är det nu det börjar att sjunka in att Mommo inte finns.... Det återstår att se. Trots att vi har haft en jobbigt hel har jag skrattat  & de flesta andra me ;)

Tåget upp mot Luleå lyckades Sofia visa att hon inte ska dricka mer vällning hon hade redan som lite lite problem med mjölk och nu verkar det har slagit på stort!!  Men det grejade vi bra !! Väl i Luleå blev vi upphämtad av lillebror!!! Och där står han med en VIT volvo xc70 årsmodell- 08 !!! Som bara skricker Nollåttor om =)  Denna lilla bli har gett oss så mycket uppmärksamhet i det lilla samhället, ;)
Sedan att min kära morbrors hyr bil var mycket mycket mycket mindre än våran gjorde ju inte saken ännu mindre roligt.

Ett hett tips är om hela familjen ska sammlas PLANERA MATEN !! Lilla samhällets pizzeria stödde frikt då ingen hade tänkt på att köpa middag.  Ett missförsånd i hög grad. Men tills lördagen var den biten fixad. :)

Dock så till min bror & kusiners förtret vissas inte kanal 8 hos Moffa...... Detta sätter igång operations hitta vart vi kan se fotbollen. TIllslut så var det lilla samhällets fritidgård som kanske skulle kunna tänka ha den & en av de två pizzerierna som matchen kunde ses om vi sälva hade kanalen (????) Vi fick äv en tipset att Vi kunde ta oss till en större stad som ligger 8 mil längre bort där vissas den med all säkerthet.
Det blev radion.

Någonstanns i detta irrvara lyckade vi begrava Mommo/ Fammo, något som blev så fint och lungt. Vi sjöng våra två sånger jag & maken ..... Många tårarna rann under cermonin och  känska kom kryppande " Det var sant hon dog"  Min älskade mommo.... Den bakande .... de broderande.... den blomster älskande.....Älskar.....Saknar...... Vi ses i himelen......

Stressad till max...

Jag som hade lovat mig själv att inte bli helt hispig den här terminen har lyckats trotts allt.texter til höger och vänster. Praktik som vanligt inte funkar som den ska från universitets sida.

Det ska bli skönt att komma i väg på mommos begravning och släppa all plugg stress ett ögonlock...

Nu ska jag öva sången som ska sjungas.....